Skip to Store Area:

Asics Gel-Nimbus 19, 20 online kopen

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Crème de la Crème


Bent u een fanatieke hardloper en bent u altijd op zoek naar de beste hardloopschoenen? Dan bent u bij de Asics Gel-Nimbus aan het juiste adres! Dit is de absolute crème de la crème als het om neutrale loopschoenen gaat. Binnen de Ascis modellen bestaat er geen betere schoen met meer comfort en demping. Deze runningschoenen zijn geschikt voor dames en heren die meerdere keren per week hardlopen. Waarom is het belangrijk dat deze fanatieke lopers op duurdere schoenen rennen? Dat heeft te maken met hef feit dat de gewrichten nogal wat te voorduren hebben met landingen tijdens het hardlopen. Hoe vaker er wordt hardgelopen, des te groter de kans op blessures. Om dat te voorkomen is het van belang dat er op uitstekende Asics Nimbus hardloopschoenen wordt gelopen.

Eigenschappen Asics Nimbus 22 en 23


De Asics Gel-Nimbus hardloopschoenen zijn super geavanceerd. Steeds worden de allernieuwste snufjes aan de modellen toegevoegd. Zo is het nieuwste model bijvoorbeeld voorzien van een mesh voering, voor een optimaal ventilerend vermogen. Daarnaast laat het Impact Guidance System (IGS) alle componenten samenwerken voor een natuurlijke afwikkeling. Overdreven gezegd is dat diagonaal vanaf de buitenkant hak tot aan de grote teen. Hieronder nog een aantal extra onderscheidende eigenschappen:

* In de Asics Nimbus zit (t.o.v. andere Ascis modellen) de meeste voorvoet demping verwerkt;
* In de schoenen zit een perfecte torsiestijfheid verwerkt, wat ten goede komt aan de stabiliteit;
* Voorzien van FluidFit, zit zorgt voor een optimale pasvorm, waardoor ze aanvoelen als pantoffels;
* Voorzien van FluidRide demping, voor optimale veerkracht, wat zorgt voor een trampoline effect.

Ondergronden hardlopen


De Nimbus van Asics is geschikt voor iedere ondergrond. Ze zijn geschikt om te lopen op asfalt, in het bos, duinen of in de sportschool op de loopband. Op Hardloop-Geest bieden we alle Gel-Nimbus modellen aan, waaronder de 22 en 23. Modellen die daarna uitkomen, zullen de 24, 25 en 26 zijn. Deze zult u allen vinden in de shop van Hardloop-Geest. De Asics Nimbus schoenen zijn duurloopschoenen die perfect geschikt zijn voor een halve of hele marathon. Let er wel op dat dit neutrale schoenen zijn. Zwikt u lichtjes naar binnen tijdens de landingsfase? Dan kunt u wellicht beter op een anti pronatie schoen lopen, zoals de Kayano. Voor een compleet overzicht van alle hardloopschoenen klikt u hier. Vergeet naast het online kopen van Asics Gel-Nimbus hardloopschoenen, niet onze collectie hardloopkleding te bekijken.