Skip to Store Area:

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Video available Polar Loop armband blauw

€ 99,99

€ 49,98

     

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hartslagmeter hardlopen met horloge


Een hartslagmeter is niets meer of minder dan een sensor die uw hartslag meet. Een dergelijke meter kan bevestigd worden rondom uw borst of pols. In ieder geval een plaats waar duidelijk uw hartslag gemeten kan worden. Schaft u een hartslagmeter voor het hardlopen met een horloge aan, dan kunt u direct gegevens aflezen. Dat is wat de meeste mensen willen, in dat geval dient u ervoor te zorgen dat u een hartslagmeter koopt met horloge. Ideaal voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Met een hartslagmeter hardlopen kan eenvoudig worden gemeten hoe hard u traint. Dit is belangrijk om het trainingseffect te sturen.

Traint u te hard dan belast u uzelf onnodig en verhoogt u de kans om een blessure op te lopen. Misschien kunt u het (te hoge) tempo zelfs niet volhouden zodat u uw training voortijdig moet staken. Traint u te langzaam dan is het effect van de training wellicht te laag om een betere conditie te krijgen. Met name voor beginnende hardlopers is het raadzaam om op een constant looptempo te lopen. Om dit te kunnen meten is een hardloop hartslagmeter van belang. De snelheid kan op het horloge getoond worden. Voor wat betreft de meting van de hartslag; de borstband meet de hartslag, dit wordt draadloos naar het horloge verzonden waar u het kunt aflezen. De hartslag wordt vrijwel zonder vertraging weergegeven op het hardloop horloge en elke seconde ververst. Alle aangeboden borstbanden zijn comfortabel en voelt u vrijwel niet zitten. Naast het meten van de snelheid en hartslag, biedt een hartslagmeter voor hardlopen met horloge nog een aantal andere functies, namelijk tijd, datum, stopwatch, verlichting en zelfs afstands- en snelheidsmeting.

Wilt u advies over het online kopen van een hartslagmeter voor het hardlopen met horloge? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder. Het meest verkochte merk is Polar.